Advies nodig?

Benieuwd wat Van Acht Potcultures voor u kan betekenen? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

+31 (0)411 - 63 19 46

Van Acht Potcultures

Van Acht Potcultures is een tuinplantenkwekerij gevestigd in Liempde. Vanaf 1980 zijn we werkzaam in dit bedrijf, dat van oorsprong een groentekwekerij was. We zijn begonnen met een uitgebreid assortiment tuinplanten in pot. Daaruit is onze specialisatie ontstaan. We zijn inmiddels volledig geautomatiseerd en werken met space-o-mats op lavabedden. Door het gebruik van deze bedden wordt het water opgevangen en gerecycled. Waar mogelijk worden natuurlijke vijanden ingezet ter bestrijding van plagen.

We hebben ons na al die jaren gespecialiseerd in het kweken van Azalea japonica, dwerg Rhododendron, Pieris, Choisya en Andromeda in diverse soorten en potmaten. Deze planten worden afgeleverd met speciaal voor ons vervaardigd etiket met plantenpaspoort. De presentatie is afhankelijk van de wensen van de klant. Graag denken wij met u mee om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Onze speerpunten

Als bedrijf streven we naar het kweken van een goed en gezond, visueel aantrekkelijk product op een zo duurzame manier. Dit is één van onze belangrijkste speerpunten. Verder streven we als bedrijf naar:

  • Goed en gezond product
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Snelle korte lijnen/direct contact met de klant
  • Klant specifieke, correcte aflevering
  • Zo duurzaam mogelijk kweken

Naast deze speerpunten vinden we het ook belangrijk dat iedereen in ons team met plezier naar zijn/haar werk komt. Door o.a. afwisselend werk en zoveel mogelijk te automatiseren proberen we dit te bereiken.

Benieuwd wat van acht potcultures
voor u kan betekenen?

Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.